Karta Srbije

Kartografija Beograd

Više o nama i paleti od preko 500 artikala, kao i asortiman kartografskih, turističkih, suvenirskih i ostalih proizvoda pogledajte na adresi: www.intersistem.rs

INTERSISTEM je preduzeće koje u asortimanu kartografskih publikacija ima široku lepezu zidnih karata. Vrhunski kvalitet u procesu projektovanja, izrade i štampe, kroz iskustvo dugo 30 godina, daje nam za pravo da Vam se predstavimo i ponudimo i ove proizvode.

Izradjujemo školske: geografske i političke karte, istorijske, kao i auto-karte i planove gradova, turističke, planinarske, tematske i specijalno (po zahtevu kupca) dizajnirane karte ...

Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti u zavisnosti od želje kupca i namene karte. Štampa se na obostrano plastificiranom papiru, kada po mapi možete pisati i obeležavati piši-briši flomasterima. Najčešća primena ovog načina izrade karte je kod školskih nemih karata, i u kancelarijama gde je karta interaktivni deo u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

Karta štampana na baneru je praktična za školske kabinete, lako je prenosiva i veoma otporna na fizička oštećenja. Karta lepo stoji na zidu i to je veoma dugotrajna podloga, boje su maksimalno postojane i prilikom dužeg izlaganja sunčevoj svetlosti.

Standardno karte su opremljene drvenim lajsnama gore i dole - natur bukva, a po zahtevu kupca mogu se postaviti i ukrasne drvene lajsne - srebrne ili crne.

Bilo koju kartu da izaberete, sa bilo kojom doradom možete ih dobiti u našim standardnim dimenzijama ili poručiti veličinu koja vama odgovara, ako se kartografki može ispraviti.

Autorizacija karata je takodje moguća i ona ne menja osnovnu cenu. Pošaljite nam Vaš logo u elektronskom obliku i dobićete "svoju" kartu koja može biti i Veoma prigodan poklon za Vaše poslovne partnere!