KARTA SRBIJE

Strana karta

Zahvaljujući našem stalnom aktivnom učešću na najvećim svetskim kartografskim manifestacijama, kao i najvećem svetskom Sajmu knjiga - Buchmesse u Frankfurtu, ostvarili smo poslovnu saradnju u vidu ekskluzivnog zastupništva, sa vodećim kartografskim kućama-na šta smo izuzetno ponosni. U cenovnicima su navedeni svi gradovi, države ili oblasti koje Vam nudimo u vidu planova gradova, auto karata, auto atlasa ili turističkih vodića.

 

Freytag & Berndt

image

Kompaniju Freytag & Berndt već više od 100 godina prati rejting svetski priznate kartografske kuće sa tradicijom i kvalitetom. Dve ključne osobe, Gustav Freytag kao kartograf i Wilhem Berndt kao trgovac, stvorili su najpoznatiju Austrijsku kartografsku kompaniju čija izdanja imaju prepoznatljiv vizuelni i sadržajni koncept.


Cartographia Ltd

image

Cartographia Ltd iz Budimpešte je vodeća Madjarska kartografska kompanija, koja posluje više od pola veka. Njihovi atlasi i karte su poznati širom sveta, a glavni proizvodi su auto karte evropskih država, planovi gradova i turističke karte. Kartografski veoma precizne i kvalitetne sa velikim brojem informacija, uz indeks i legendu na više jezika njihova izdanja mogu zadovoljiti i najprobirljivije kupce.

Rough Guide

image

Leta 1981. godine, Mark Ellingham, trazeći vodič koji bi ispunio sve potrebe jednog turiste, a uz to bio po prihvatljivoj ceni, osniva kompaniju Roygh Guide i upravo to pruža kupcima. Od tada do danas izdali su i u svojim vodičima opisali preko 200 interesantnih destinacija širom sveta. Njihove karte se odlikuju štampom na vodootpornom papiru Polyart koji garantuje dugotrajnost.